Publicitat
Publicitat

Copa del Rei

Josu Urrutia: "Vaig trucar Florentino Pérez per dir-li que anàvem a demanar jugar al Bernabéu"

El president de l'Athletic Club ha reconegut en roda de premsa que va parlar amb el màxim mandatari del Reial Madrid per advertir-li que demanaria jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu

Josu Urrutia, president de l'Athletic Club, ha reconegut en roda de premsa que va parlar amb Florentino Pérez per advertir-li que demanaria jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu: "Vaig trucar-lo per dir-li que anàvem a demanar jugar al Bernabéu. Li vam donar motius; camp i major capacitat. Em va dir que no seria possible i que ja li ho havia comunicat a la Federació Espanyola".

El màxim mandatari de l'Athletic Club ha reconegut que el seu club i el Barça van demanar jugar la final al Bernabéu el passat 13 de febrer. "Quan ens van dir que no seria possible i que havíem de pensar en altres seus, vam convenir que la Cartuja era la millor opció", ha dit Urrutia.

"Jo li vaig dir a Florentino Pérez que el nostre deure era intentar el millor per al soci. No vaig dir en cap moment allò de no deixar ni un euro a Madrid", ha explicat Urrutia.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT