Copa del Rei
Esports Barça 12/03/2012

Josu Urrutia: "Vaig trucar Florentino Pérez per dir-li que anàvem a demanar jugar al Bernabéu"

El president de l'Athletic Club ha reconegut en roda de premsa que va parlar amb el màxim mandatari del Reial Madrid per advertir-li que demanaria jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu

Ara
1 min
Josu Urrutia, president de l'Athletic Club

BarcelonaJosu Urrutia, president de l'Athletic Club, ha reconegut en roda de premsa que va parlar amb Florentino Pérez per advertir-li que demanaria jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu: "Vaig trucar-lo per dir-li que anàvem a demanar jugar al Bernabéu. Li vam donar motius; camp i major capacitat. Em va dir que no seria possible i que ja li ho havia comunicat a la Federació Espanyola".

El màxim mandatari de l'Athletic Club ha reconegut que el seu club i el Barça van demanar jugar la final al Bernabéu el passat 13 de febrer. "Quan ens van dir que no seria possible i que havíem de pensar en altres seus, vam convenir que la Cartuja era la millor opció", ha dit Urrutia.

"Jo li vaig dir a Florentino Pérez que el nostre deure era intentar el millor per al soci. No vaig dir en cap moment allò de no deixar ni un euro a Madrid", ha explicat Urrutia.

stats