Barça

El Juventus s'uneix a la lluita per Ter Stegen

L'entitat italiana i el Borussia Mönchengladbach haurien iniciat les negociacions pel porter i estarien "avançades", segons el portal 'Tuttosport'

Ter Stegen, el principal candidat per substituir Víctor Valdés al final d'aquesta temporada, també té un altre pretendent a Itàlia. Així ho assegura el diari ' Tuttosport', que aquest dilluns ha assegurat que el Juventus estaria interessat a contractar els seus serveis.

El porter alemany, que fa poc va confessar que era un "afalac" que un club com el Barça estigués interessat en ell, també s'ha convertit en el favorit per la directiva de la 'Vecchia Signora' per donar relleu al veterà Gianluigi Buffon. De fet, les negociacions entre l'entitat italiana i el Borussia Mönchengladbach estarien "avançades", segons aquest mitjà.

Tot i això, en cas d'aconseguir el seu fitxatge, el Juventus podria cedir Ter Stegen de nou al seu equip actual per aprofitar un any més la figura del mític Buffon, que acaba contracte el juny de 2015. Aquesta jugada seria rodona per al conjunt alemany perquè ingressaria una gran quantitat de diners per la venda del jugador tot i que el retindria un any més al seu planter. Per la seva banda, el Barça manté l'interès pel porter, però encara no hauria començat a negociar per ell.