Barça
Esports Barça 09/08/2011

Keirrison vol quedar-se al Barça per "continuar creixent" però té una oferta del Cruzeiro que el pot fer tornar al Brasil

En una entrevista al Diari Sport, el jove davanter brasiler s'ha mostrat esperançat de poder-se quedar al filial blaugrana i acabar guanyant-se un lloc al primer equip

Redacció
2 min

BarcelonaKeirrison va començar aquest dilluns a entrenar-se amb el Barça B, en principi, tot esperant que el club li trobi una nova sortida. El jugador, però, ha manifestat, en una entrevista concedida al Diari Sport, que vol "jugar aquí, i seguir creixent aquí", i que aspira a guanyar-se "un lloc al primer equip".

El brasiler reconeix que "és difícil", però creu que "no impossible", que ha de "treballar i esfoçar-se", i es mostra contundent: "Vull conquistar títols al Barça, no a qualsevol altre equip". A més, Keirrison reconeix que "després de tantes cessions [al Benfica, al Fiorentina i al Santos]", té ganes de "començar a jugar, de tenir estabilitat i de gaudir de continuïtat", tot i que accepta que el seu futur "és decisió del club".

Bones sensacions al filial

En l'inici dels entrenaments, el davanter pel qual el Barça va pagar 14 milions d'euros ara fa dos anys, explica que s'ha trobat "molt bé", que la rebuda "ha estat espectacular" i que s'ha sentit "molt bé, tant amb Eusebio com amb els companys". Es mostra content amb les instal·lacions del club: "Amb prou feines havia tingut oportunitat d'entrenar-me aquí i la Ciutat Esportiva del Barça és magnífica per treballar".

Keirrison es defineix com "un nou pur", i diu: "Sempre busco el gol". El davanter creu "no hi ha dubte" que els 32 gols de Jonathan Soriano aquesta temporada passada són una referència, i afegeix que: "L'estil del Barça és també el del B, és molt ofensiu, i espero que això em beneficiï".

Oferta del Cruzeiro

Tot i que el desig del jugador seria triomfar al Barça, Rac1 ha avançat que el futbolista ha rebut una oferta del Cruzeiro per tornar al seu país, aprofitant que el club brasiler disposa d'una fitxa pel traspàs de Thiago Ribeiro. L'entorn de Keirrison no veuria amb mals ulls jugar al Brasil perquè veuen difícil trobar una sortida millor.

stats