BARÇA
Esports Barça 06/09/2011

Keita i Adriano ja treballen amb el grup

Després de tres dies de festa, el Barça ha tornat als entrenaments amb les novetats de Keita i Adriano, que s'han reincorporat a la dinàmica del grup

Redacció
1 min
Carles Puyol s'ha exercitat amb el grup.

Sant Joan DespíDesprés de tres dies de festa, els jugadors del Barça han tornat aquest dimarts al matí a la feina. Set jugadors del primer equip s'han exercitat al camp número 2 de la ciutat esportiva: Pinto, Fontàs, Maxwell, Puyol i Afellay, que ja s'entrenaven la setmana passada, i Keita i Adriano, que han sigut les novetats.

Els compromisos de seleccions han fet que el tècnic Pep Guardiola no pugui preparar encara el partit de dissabte davant la Reial Societat. De totes maneres, dels internacionals que eren amb les seves seleccions, Keita s'ha incorporat ja amb el Barça. La resta s'espera que tornin dimecres.

L'altra novetat ha sigut Adriano, després de treballar els últims dies al marge per culpa d'una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra. Els també lesionats Puyol, Maxwell i Afellay s'han entrenat amb el grup. Piqué, que segueix lesionat, ha fet feina al gimnàs.

Guardiola ha cridat vuit jugadors del Barça B per a aquest entrenament: Oier, Masip, Gustavo, Carmona, Gerard Deulofeu, Rosell, Cuenca i Lobato.

stats