Barça
Esports Barça 30/10/2011

Keita: "La premsa i els aficionats volen que guanyem sempre per 5 o 6, però no sempre es pot"

El migcampista del Barça considera que és clau tornar de Praga amb els 3 punts i explica que l'equip està "molt bé" tot i haver tingut "mala sort" amb les lesions

M. Molina
2 min
Keita, autor del segon gol del Barça / GETTY

BarcelonaSeydou Keita ha comparegut en roda de premsa amb un posat tranquil, després que aquest dissabte el Barça s'emportés els tres punts davant el Mallorca amb una maneta (5-0). De fet, el malià ha reflexionat sobre aquest resultat i l'exigència a l'equip perquè sempre golegi. "La premsa i els aficionats volen que guanyem sempre per 5 o 6, però no sempre es pot", ha comentat.

"Nosaltres juguem per guanyar, però fer-ho per 5 a 0 no és fàcil. I la premsa i els aficionats volen que guanyem sempre per 5 o 6, i no sempre es pot. Però al final has de tenir en compte que cal guanyar títols, i que els 3 punts també s'aconsegueixen amb 1 a 0. Nosaltres en volem més, sempre, pels aficionats, però no sempre és possible", ha dit Keita.

El jugador també ha parlat sobre els seus companys: "Crec que l'equip va bé. Vam començar la temporada molt aviat, per les Supercopes. Hem tingut una mica de mala sort amb les lesions, però tot i això crec que l'equip està molt bé, malgrat que puguem tenir algun moment una mica fluix". I també ha explicat que "és bàsic que tots ens sentim importants per ajudar l'equip, i que tothom pot jugar".

Pel que fa al partit d'aquest dimarts contra el Viktoria Plzen –que es disputarà a la ciutat txeca de Praga–, ha explicat que "és un partit important per nosaltres. Anem a guanyar, perquè són 3 punts que ens donarien pràcticament la classificació, i també mantindríem el pols amb el Milan" per classificar-se com a primers de grup.

D'altra banda, ha parlat de Puyol i Piqué, que contra el Mallorca van tenir alguns minuts: "No sé si seran titulars, aquesta és una pregunta per l'entrenador. Però l'important és que ells es troben molt bé". I sobre Cuenca i Deulofeu, jugadors del filial que també van jugar, els ha qualificat de "jugadors molt bons", a qui els cal "continuar treballant" per acabar d'integrar-se al grup.

Pel que fa a Leo Messi, que aquest dissabte es va reivindicar marcant tres gols, Keita ha explicat que "Messi és humà com tot el món, però va tornar a demostrar com n'és, de bo. És un noi molt tranquil, té un cap molt fort".

Sobre la Copa d'Àfrica ha aclarit que de moment no ha parlat amb el seu seleccionador per si s'haurà d'incorporar abans o després, i que ja ho farà "en el seu moment".

I, qüestionat sobre el futur del seu entrenador, Pep Guardiola, ha dit: "Ser l'entrenador del Barça és molt difícil, amb la premsa i tot. Però ell ha guanyat molts títols, és a casa... si es queda més temps serà bo pel Barça".

stats