BARÇA

Klopp confirma que Salah no podrà jugar contra el Barça

L'entrenador del Liverpool explica que el futbolista no ha rebut el vistiplau mèdic

Mo Salah no podrà jugar el partit de tornada de les semifinals de Champions contra el Barça. El davanter del Liverpool no s'ha recuperat del cop al cap que va rebre dissabte en el partit de la Premier i serà baixa. Ho ha confirmat Jürgen Klopp, entrenador dels 'reds', a la prèvia del duel europeu.

“Té una contusió, i això vol dir que no pot jugar. Ell està bé, està millor, però no prou per al partit, segons els metges", ha dit Klopp a la sala de premsa, però ha afegit que Salah "sí" que podrà jugar el cap de setmana en l'últim partit de la Premier.

L'absència del futbolista egipci –que s'afegeix a les baixes ja conegudes de Firmino i Keita– ha sigut la notícia més destacada de la prèvia del Liverpool-Barça, en què Klopp s'ha mostrat irònic davant les adversitats. "Què cal canviar respecte del partit d'anada? El resultat!", responia de cop i volta. "Dos dels millors golejadors del món estan lesionats i nosaltres hem de marcar quatre gols per passar. Diguem que se'ns ha complicat una mica la vida".

Sense tres titulars indiscutibles hauria de mirar d'aixecar un 3-0 contra el Barça de Messi. "Allà on hi hagi Messi, els rivals tenen un problema. Si corres riscos contra el Barça, et castiga. Caldrà ser molt sòlid tota l'estona".

El desgast físic

L'aspecte físic també preocupa Klopp. Mentre que el Barça hi arribarà amb l'equip descansat –els onze titulars de dimecres van descansar el cap de setmana a Vigo–, el Liverpool s'estava jugant la Premier amb les primeres espases. "Serà el tercer partit que juguem en sis dies. El Barça ha canviat tot l'equip el cap de setmana, i això és una diferència abismal. Però aquests jugadors ja han demostrat que no es rendeixen mai".

Ha acabat llançant un missatge a l'equip i a l'afició: "M'imagino l'escenari. Sembla que tot haurà de ser perfecte. Una festa del futbol. És possible classificar-se. Potser és el nostre últim partit de Champions de la temporada, o sigui que celebrem-ho amb el màxim que ens permetin les cames i els pulmons".

Més continguts de