Esports Barça 23/12/2011

Barça i Madrid es veuran les cares a la Copa si derroten l'Osasuna i el Màlaga

L'Espanyol jugarà els vuitens contra el Còrdova. Tots els partits es jugaran entre el 3, 4 i 5 de gener, i la tornada la setmana següent, el 10, 11 i 12 de gener

Ara
2 min
Leo Messi marca el seu gol davant Cristiano Ronaldo, de genolls.

BarcelonaL'Osasuna serà el rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei, amb l'anada al Camp Nou. El Reial Madrid s'enfrontarà a Màlaga, amb l'anada al Bernabéu, i l'Espanyol es jugarà amb plaça al quarts de final amb el Còrdova, primer a Andalusia i la tornada a Cornellà.

També s'ha sortejat el quadre sencer de la Copa, i així, el Barça i el Reial Madrid es podrien trobar als quarts de final si els dos equips passen els vuitens de final.

Els quarts de final estan previstos per al 18 de gener i el 25 de gener. L'aparellament de semifinals continua sent un camí difícil per al Barça, ja que en el cas d'eliminar l'Osasuna als vuitens i el Reial Madrid o el Màlaga als quarts, li tocaria en semifinals el supervivent de la part del quadre que emparella València i Sevilla, i Llevant i Alcorcón.

Quadre accessible per a l'Espanyol

L'Espanyol jugarà els vuitens de final contra el Còrdova, botxí del Betis, i als quarts de final, en cas de continuar en competició, se les haurà amb el guanyador del duel entre Mirandés (Segona B) i Racing de Santander. Si arribés a les semifinals, l'equip blanc-i-blau s'hauria de mesurar amb algun d'aquests quatre conjunts: Athletic de Bilbao, Albacete, Reial Societat o Mallorca.

Els aparellaments són aquests:

- Mirandés-Racing Santander

Anada 3 gener (21h) i tornada 10 gener (21h)

- Albacete-Athletic Club

Anada 3 gener (20h) i tornada 12 gener (20h)

- Alcorcón-Llevant

Anada 3 gener (21h) i tornada 11 gener (20h)

- Còrdova-Espanyol

Anada 5 gener (20h) i tornada 11 gener (21h)

- Reial Societat-Mallorca

Anada 3 gener (22h) i tornada 10 gener (20h)

- València-Sevilla

Anada 5 gener (22h) i tornada 11 gener (22h)

- Barcelona-Osasuna

Anada 4 gener (22h) i tornada 12 gener (22h)

- Reial Madrid-Màlaga

Anada 4 gener (20h) i tornada 10 gener (22h)

stats