Barça
Esports Barça 21/02/2012

Joan Laporta: "Entenc que Guardiola faci aquest període de reflexió"

L'expresident del Barça assegura que comprèn el temps que es pren el tècnic blaugrana per decidir-se sobre la renovació i diu que s'haurà de respectar la seva decisió

Luana Valls
1 min
Joan Laporta

BarcelonaJoan Laporta, expresident del Barça, ha parlat aquest dimarts durant una roda de premsa al Parlament sobre la renovació de Guardiola. Laporta assegura que entén que l'entrenador de l'equip, Pep Guardiola, faci aquest període de reflexió.

"Ho ha donat tot, ho està donant tot com a entrenador i culer, i la decisió que prengui estarà meditada, argumentada i s'haurà de respectar", ha remarcat Laporta. Quan se li ha preguntat sobre si creia que Guardiola acabaria renovant o no, l'expresident no s'ha volgut mullar i no ha contestat.

El que sí que ha assegurat és que el de Santpedor és el principal artífex, juntament amb els jugadors, que el club sigui considerat el millor del món. "Sempre va dir que renovaria any a any, i té tot el dret a reflexionar per prendre una decisió important –ha dit Laporta–. Entenc que faci aquest període de reflexió".

Laporta ha comentat que Guardiola és "suficientment madur i intel·ligent" per valorar tots els elements que l'envolten a l'hora de prendre una decisió que, al seu judici, és molt personal.

stats