ASSEMBLEA DE COMPROMISARIS
Esports Barça 24/09/2011

Les preguntes que Joan Laporta faria a Rosell a l'assemblea

L'anterior president no farà acte de presència a l'assemblea, però ha publicat al seu Facebook preguntes que li agradaria fer a Rosell.

Ara
2 min
L'expresident del FC Barcelona Joan Laporta.

BarcelonaJoan Laporta ha decidit finalment no fer acte de presència l'assemblea de compromissaris del Barça, però de nou ha utilitzat les xarxes socials per atacar a l'actual junta directiva i defensar la seva gestió.

Laporta ha publicat una llista de preguntes que li hauria agradat fer, considerant que Rosell "de ben segur, contestaria amb mentides". Les preguntes són:

Qatar

-Quina relació professional ha tingut vostè amb Qatar abans de ser president del Barça?

-Quan va començar a negociar-se el contracte de Qatar, abans o després de ser vostè president del Barça? Amb qui?

-Qui signa el contracte de Qatar? La Fundació Qatar o alguna altra entitat? Quina? El logo a la samarreta serà sempre de la Fundació o pot canviar?

-A més de la samarreta,quines altres contrapartides té Qatar? Publicitat estàtica, amistosos, .... Quin valor tenen aquests altres actius?

-Hi ha alguna mena d'exclusivitat pels països àrabs? Com afectarà Qatar als contractes d'Etisalat i Turkish Airlines?

-Per què no han deixat que els compromissaris tinguin accés al contracte de Qatar? Què amaguen?

Empresa

-Ha venut ja la seva empresa de màrqueting esportiu? Quan? A qui?

-Han sortit informacions contradictòries: el comprador és d'Aràbia Saudita o libanès?

-El comprador té alguna relació directa o indirecta amb Qatar i, específicament, amb la Qatar Foundation?

Brasil

-Alguna empresa seva ha estat citada per la justícia brasilera en relació al pagament de comissions per la celebració d'un partit de futbol?

-Quina relació té vostè amb l'empresa Alianto Marketing, del Brasil, que està sent investigada per la justícia brasilera? N'és el propietari o accionista? Se l'ha venut?

Economia

-Ha informat vostè als socis que els números de l'exercici passat estan en discussió als jutjats?

-Segons quina sigui la decisió judicial s'haurien de reformular els comptes del 2009/2010 i també els del 2010/2011 que vostè presenta avui a l'assemblea?

-Com és que si no hi havia ni un euro a la caixa quan van arribar han pogut fitxar tots els jugadors que han fitxat?

Avals i acció social

-Per què vostè i la seva junta no avalen les pèrdues de 79 milions d'euros de l'any passat?

-Per què el senyor Laporta i altres membres de la seva junta han de presentar un aval per unes suposades pèrdues del 2003 i vostè, que llavors era vicepresident, no?

-Per què en l'acció social de responsabilitat presentada contra la junta anterior n'han estat exclosos vostè i els altres membres de la seva junta que eren directius durant el primer mandat del senyor Laporta?

Grada d’animació

-És cert que en la llista de les persones que havien de formar part de la grada d’animació hi ha un centenar d’individus amb antecedents penals?

-Entre els individus amb antecedents penals hi ha els que van amenaçar de mort al Sr. Joan Laporta, el qual els va denunciar?

Altres

-Quin sou té el director general del Club? Té un contracte blindat? Què passaria si el fessin fora?

-Van decidir que Johan Cruyff no fos president d’honor del FC Barcelona argumentant que ho feien només perquè aquesta figura no es contemplava en els Estatuts del Club. Saben que el senyor Josep Mussons és president d’honor del futbol base?

-Quina relació professional hi ha hagut o hi ha entre el directiu responsable de la secció de bàsquet i el representant de jugadors Pere Gallego, el qual representa, casualment, tots els darrers fitxatges realitzats darrerament pel bàsquet?

stats