BARÇA

Laporta amenaça amb "emprendre accions legals" contra Rosell i Bartomeu

L'expresident del Barça, crític amb la gestió del cas Neymar, considera que "s'equivoquen Rosell i Bartomeu si es pensen que poden utilitzar els diners del Barça per quedar alliberats de la seva mala gestió"

Joan Laporta, expresident del Barça, amenaça amb "emprendre accions legals" contra Rosell i Bartomeu per la gestió del Cas Neymar. L'advocat barceloní s'ha fet ressò del  pacte amb la fiscalia pel qual el club assumeix dos delictes fiscals, i d'aquesta manera Rosell i Bartomeu queden exonerats de càrrecs.

"Davant les informacions sobre un acord entre l'actual directiva del FCB amb la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat pel "cas Neymar" un pacte pel qual el FCB quedaria com a únic inculpat de dos delictes fiscals, em reservo emprendre les accions legals que pertoquin en la defensa legítima dels interessos del Barça i dels seus associats i associades. S'equivoquen Rosell i Bartomeu si es pensen que poden utilitzar els diners del FCB per quedar alliberats de la seva mala gestió", ha dit Laporta a través de les xarxes socials.