Barça
Esports Barça 03/12/2010

Joan Laporta diu que el jutge ha resolt que el Barça està obligat a entregar-li la due dilligence

El futur diputat del Parlament de Catalunya assegura: "L'autocrítica ja l'hem feta, hem fet el millor club del món i el millor Barça de la història"

Redacció
1 min
Els dirigents de Solidaritat Catalana per la Independència Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Betran.

BarcelonaJoan Laporta ha visitat aquest matí els estudis de Catalunya Ràdio i, a banda de parlar de l'èxit del seu partit polític (SI) que diumenge va aconseguir quatre escons, també han parlat del Barça. Laporta ha explicat: "ahir vaig rebre la notificació al despatx que el jutge ha resolt a favor nostre i obligarà al Barça a que ens lliurin la due dilligence complerta, i amb autentificació", i ha afegit: "Per fi podrem veure aquest document en què es basen per escampar tota la brossa sobre la nostra gestió". L'expresident ha tornat a insistir que la compra dels terrenys de Viladecans havia de ser una gran operació pel Barça, que l'operació Ibrahimovic s'ha d'entendre per les circumstàncies –"els tècnics no volien Eto'o i Eto'o només volia anar a l'Inter"–, i que el contracte de Mino Raiola –representant de Ibra i Maxwell– "té un contracte amb unes condicions de mercat".

L'expresident també li ha assegurat a Manel Fuentes que ells sí que han fet autocrítica: "Hem fet del Barça el millor club del món i hem deixat el millor Barça de la història en tots els sentits, també l'econòmic, aquesta és la nostra autocrítica". Per aquest motiu se sent injustament maltractat per Sandro Rosell i la seva junta directiva: "Amb l'herència que hem deixat no és just com ens han tractat".

stats