Barça
Esports Barça 10/10/2011

Laporta es querellarà contra el Grup Godó i la junta directiva del Barça per "calúmnies i injúries reiterades"

Tot neix de la informació publicada ahir per la 'La Vanguardia'. L'expresident diu que la relació amb la junta actual és evident perquè el cap d'esports, Dagoberto Escorcia, és la parella de la cap de comunicació del Barça, Ketty Calatayud

Albert Solé
1 min
Laporta, durant el judici per les comissions del cas Uzbekistan. MANOLO GARCIA

BarcelonaAl final del judici de Joan Laporta per les comissions del cas Uzbekistan, l'expresident del Barça ha destapat la caixa dels trons i ha anunciat que presentarà una querella per danys morals contra el Grup Godó i contra la directiva actual del Barça per "contínues i sistemàtiques difamacions, injúries, calúmnies, atemptats al meu honor i la meva intimitat".

Aquest anunci de querella arriba just després que La Vanguardia publiqués aquest diumenge una doble pàgina amb factures a nom del Barça que demostrarien el malbaratament de diners de Laporta. L'expresident, a més, diu que qui firma la notícia de La Vanguardia, Dagoberto Escorcia -cap d'esports del diari- és la parella actual de la cap de comunicació del Barça, Ketty Calatayud -extreballadora de La Vanguardia-, i que, per tant: "Les accions penals i civils també aniran dirigides a membres de l'actual junta directiva perquè crec que també han participat en aquestes calúmnies i injúries".

stats