BARÇA
Esports Barça 19/02/2013

Laporta: "La resolució exculpatòria de la Fiscalia ha de servir per posar fi a la campanya de descrèdit que hem patit durant anys"

L'expresident del Barça dóna la seva opinió en un comunicat després que la Fiscalia Superior de Catalunya arxivés les diligències d'investigació contra ell i d'altres directius i executius de la seva junta directiva

Ara
2 min
Joan Laporta vol parlar aviat.

BarcelonaL'expresident del Barça, Joan Laporta, ha donat la seva opinió després que la Fiscalia Superior de Catalunya arxivés les diligències d'investigació contra ell i d'altres directius i executius de la seva junta directiva.

Laporta assegura que "l'arxivament inapel·lable" confirma el que ell i la resta de directius van anunciar l'any 2010, "que tot plegat es basava en una campanya per desprestigiar la reputació del president i dels gestors del FC Barcelona en el període 2003-2010".

L'expresident blaugrana afegeix en un comunicat que, malgrat que tenia "el convenciment que les investigacions de la Fiscalia s'acabarien arxivant" perquè la seva actuació al capdavant del Barça va ser "responsable, transparent i absolutament correcta", vol destacar que ell i la resta de directius i executius han hagut d'aguantar "els atacs de la sospita, conseqüència d'un acte temerari que ha tingut el suport gens dissimulat de l'actual junta directiva i de certs grups de comunicació".

En el comunicat, l'expresident del Barça afegeix: "El contingut d'aquesta denúncia va ser determinant a l'hora de condicionar el vot dels socis compromissaris en l'Assemblea General de Compromissaris del FCB celebrada el 16 d'octubre del 2010 i en la qual es va decidir interposar una demanda d'acció social de responsabilitat contra l'anterior junta directiva".

Laporta acaba dient que "celebra que s'hagi fet justícia" respecte a la seva persona i apunta que espera que es continuï fent justícia "en els assumptes encara pendents". "La resolució exculpatòria de la Fiscalia Superior de Catalunya ha de servir per posar fi a la campanya de descrèdit que hem patit durant anys. L'arxivament inapel·lable de la denúncia ha de servir perquè s'acrediti definitivament la bona gestió que vam fer al capdavant del FC Barcelona i, en definitiva, perquè la veritat acabi imposant-se", conclou Laporta.

stats