Publicitat
Publicitat

RECULL ARTICLES D'OPINIÓ

"Lendoiro representa una forma de pensar respecte al fenomen ultra que s'ha acabat": les opinions de la premsa esportiva

Els columnistes analitzen la reacció dels clubs després de la baralla de diumenge, la decisió del Comitè de Competició de mantenir la targeta groga a Messi i el joc del Barça de Luis Enrique

Els columnistes de la premsa esportiva d'aquest dijous analitzen la reacció dels clubs després de la baralla de diumenge, la decisió del Comitè de Competició de mantenir la targeta groga a Messi i el joc del Barça de Luis Enrique.

Martí Perarnau, a l''Sport'
"El Barça d'avui és, de moment, un equip 'terrenal'. Potser d'aquí a un temps aconsegueixi tornar a l'estat que va arribar fa uns anys, però avui encara no ho és. Conscient d'això, Luis Enrique planteja una equació en cada partit, intentant que el que suma menys el que resta doni saldo positiu".

J. M. Casanovas, a l''Sport'
"No pot ser que a Messi el tractin com si fos un rondinaire, un estafador, un comediant. Si jo fos Messi estaria indignat, ja no per la targeta que li va mostrar el col·legiat Fernandez Borbalán a Mestalla, sinó per la resolució del Comitè de Competició que ignora de forma intolerable l'agressió que va patir el jugador en rebre l'impacte d'un objecte llançat des la grada".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'
"El Barça va demostrar bona mentalitat per jugar la Copa a Osca i a la primera part va sentenciar un partit que, entre altres coses, va servir perquè els gols aconseguits fossin una injecció de moral per als autors".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'
"Bartomeu, fins hores després que es filtrés el nou modelet, lluïa com a imatge a WhatsApp una samarreta del Barça... amb ratlles horitzontals, el seu nom i el número 51. [...] Bartomeu ara ha tret aquesta foto, i en el seu telèfon surt un mosaic de pins que, sens dubte, ha de respondre a la visió universal del president del Barça i del propi club".

Jesús Sánchez, a 'Marca'
"El futbol no és així. Diguin-s'ho als seus fills, aquests nens atemorits per l'esgarrifós espectacle de dos grups de salvatges que queden hores abans d'un partit per matar-se. Parlin amb els seus fills per explicar-los que a un estadi se senten emocions meravelloses, que poden passar-ho realment bé gaudint i patint amb el seu equip, que no hi ha lloc per a la por".

Alfredo Relaño, director de l''As'
"A l'enterrament de Jimmy sí va estar l'expresident Lendoiro. El seu gest és equívoc, o no tant. Va marxar de la presidència rebent una placa dels Riazor Blues. Lendoiro era fins ahir ambaixador de la Lliga de Futbol Professional; Javier Tebas va anunciar la seva expulsió imminent. És un gest que reflecteix el moment frontissa que estem vivint. Lendoiro representa una forma de pensar respecte al fenomen ultra que s'ha acabat. Hi ha un altre temps i va començar diumenge".

Santi Carreras, a 'L'Esportiu'
"Durant anys s'han generat complicitats mal enteses entre els violents i les juntes directives dels clubs que els veien i els tenien com a guardians fidels d'uns valors interessats i equivocats per enfrontar-se amb qualsevol per demostrar una força innecessària i atemorir més d'un per aconseguir un tracte de favor del club".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT