Barça

L'argentí ha dit que és difícil imaginar el Barça sense Guardiola

Leo Messi: "Guardiola? Que renovi quan vulgui, però que renovi"

El Pilota d'Or del 2010 ha tallat qualsevol polèmica: "Sóc molt conscient que sense els meus companys no podria guanyar aquests guardons"

Leo Messi ha reconegut públicament que vol que Josep Guardiola renovi el seu contracte com a tècnic del FC Barcelona. "Que renovi quan vulgui, però que renovi", ha declarat en un acte promocional celebrat aquest dijous a la tarda.

I és que la pregunta del periodista només tenia una resposta: "Sí, sí. Vull que renovi. Després de tot el que ha donat Guardiola al Barça i de veure com està l'equip amb ell, es fa difícil imaginar un Barça sense Guardiola". Són les paraules del flamant Pilota d'Or del 2010, un guardó que ha ocupat gran part de la roda de premsa.

L'argentí ha volgut tancar definitivament el debat sobre l'adjudicació d'aquest premi: "Sóc molt conscient que sense els meus companys no podria guanyar aquests guardons". El '10' ha deixat clar una vegada més, com ja han fet repetidament des de dilluns Iniesta i Xavi, que la relació entre tots tres és excel•lent: "Nosaltres sabem la relació que tenim i com ens portem dins el grup. La relació segueix igual. Nosaltres no hem de donar explicacions a ningú".

I ha afegit: "Estic bé amb l'Andrés i amb en Xavi. Tinc una bona relació amb tots dos. El Camp Nou va demostrar que la Pilota d'Or és una cosa de tots i estic tranquil en aquest sentit".

I és que aquests darrers dies molts mitjans de comunicació han qüestionat el premi a Messi. "M'és igual el que es digui. Tinc el respecte i el reconeixement dels meus companys i de tota la meva gent. Tots els meus companys em van felicitar i es van alegrar i això és el més important per a mi", ha declarat.

Sobre el possible adéu de Milito en aquest mercat d'hivern, Leo Messi ha manifestat que "seria una llàstima": "Per a mi i per a tot el vestidor. És una persona molt estimada per tothom. Tinc molt bona relació personal amb ell. Però si ell ha d'estar millor, hem d'estar contents per ell".

Més continguts de