Barça
Esports Barça 23/09/2012

Leo Messi: "No tinc cap problema amb Villa, tot el contrari"

En declaracions a Barça TV, el davanter argentí ha tret ferro a la discussió que ha mantingut amb el 'Guaje' durant el partit contra el Granada

M. Molina
Leo Messi celebra un dels gols del Barça contra el Granada

BarcelonaLeo Messi ha sortit al pas de qualsevol rumor i ha dit que no té "cap problema amb Villa". Ha estat a Barça TV, després de la victòria contra el Granada, en un partit on el davanter argentí i l'asturià han mantingut una petita discussió durant la primera part.

"No tinc cap problema amb el 'Guaje', al contrari. No s'han de buscar problemes on no n'hi ha", ha comentat Messi. Tot plegat perquè en una acció del primer temps, Villa ha fet una centrada defectuosa i l'argentí li ha reclamat que per quin motiu no li passava la pilota. "Ha estat per la tensió de no haver marcat encara el primer gol –el partit anava 0 a 0–. Són coses d'un partit", ha comentat Messi.

Suplent contra el Getafe

Un altre dels temes d'aquesta entrevista ha estat la suplència en el partit que el Barça va guanyar a Getafe. L'argentí tambél i ha restat importància al tema. "Vaig estar nou dies sense poder descansar bé i per això vaig parlar amb l'entrenador. I ell va decidir deixar-me a la banqueta". La versió de Messi coincideix amb la que va donar el propi Tito Vilanova després d'aquell enfrontament.