Copa Amèrica
Esports Barça 30/06/2011

Leo Messi: "Mai penso que seré la figura del torneig"

El davanter del Barça ha afirmar que "mai" s'ha posat a pensar que serà la figura d'un torneig i que la pressió de l'afició argentina a la Copa Amèrica no recaurà només sobre ell, sinó sobre tot l'equip

Efe
1 min
Leo Messi.

Buenos AiresLeo Messi, davanter del Barça, ha afirmat que "mai" s'ha posat a pensar que serà la figura d'un torneig i que la pressió de l'afició argentina a la Copa Amèrica no recaurà només sobre ell, sinó sobre tot l'equip.

"La veritat és que mai em poso a pensar que seré la figura del torneig, només puc dir que estic bé i em fa molta il·lusió que això comenci", ha dit el davanter del Barcelona a la cadena de televisió TyC Sports de Buenos Aires.

"No hi ha premi personal que valgui. El que pot valer és guanyar un torneig d'aquestes característiques", ha afegit.

"Jugar amb la samarreta argentina provoca una sensació especial, però aquest no deixa de ser un torneig de futbol que volem guanyar. La pressió és la mateixa en cada un dels partits que em toca jugar i no recau només en mi, sinó en els onze del equip", ha comentat Messi.

"No puc prometre res als seguidors, només que donarem tot per ser campions", ha afegit.

Davant una pregunta sobre la baixa de Juan Román Riquelme en la convocatòria, Messi ha afirmat: "Román és un gran jugador, no descobreixo res nou. Ens hem entès molt bé, però avui, en aquesta Copa, jo crec que l'equip que sortirà a la pista en cada partit serà el que l'entrenador cregui convenient".

stats