BARÇA
Esports Barça 24/07/2011

Messi: "Alexis encaixarà molt bé al Barça"

El crac argentí del Barça Lionel Messi ha elogiat l'arribada del xilè Alexis Sánchez a l'equip blaugrana i ha afirmat que "encaixarà molt bé" a la plantilla blaugrana

Efe
1 min
Messi, decebut després de la derrota / EFE

BarcelonaEl crac argentí del Barça Lionel Messi ha elogiat l'arribada del xilè Alexis Sánchez a l'equip blaugrana i ha afirmat que "encaixarà molt bé" a la plantilla blaugrana.

"Alexis Sánchez és un gran reforç per al Barça. Per les seves qualitats, crec que encaixarà molt bé a nivell futbolístic i al grup", ha dit Messi en declaracions al diari xilè La Tercera des de la ciutat argentina de Rosario, on passa uns dies al costat de la seva família després de jugar la Copa Amèrica amb la selecció del seu país.

Messi, que després d'aquesta experiència només desitja superar nous reptes al costat del Barcelona, ha ratificat els elogis que havia abocat sobre el futbolista xilè durant la Copa Amèrica, quan ha assenyalat que l'havia vist jugar i considera que és "un grandíssim jugador".

Ara ha dit que l'arribada del xilè, que ha sortit cap a Espanya aquest dissabte i serà presentat dilluns com a nou jugador del Barça, "potenciarà encara més" l'equip dirigit per Josep Guardiola.

"Hem fet molta història en els últims anys. Realment ha estat fantàstic tot el que ha passat. I el que més ens motiva és seguir fent gaudir jugant. Alhora, volem donar alegries a la nostra afició", ha dit Messi, que té previst el seu retorn el proper 3 d'agost.

stats