BARÇA
Esports Barça 28/01/2012

'Sports Illustrated' tria Leo Messi com el millor jugador de la història

L'astre argentí ha estat triat pels periodistes de la revista com el millor jugador de la història del futbol. Pelé, quart classificat en aquesta votació

Ara
1 min

BarcelonaUna eina que mesura i compara les habilitats dels 160 millors futbolistes, a més dels periodistes de la revista 'Sports Illustrated' han triat a Leo Messi com el millor jugador de tots els temps. L'elecció es basa en la mecànica emprada a Amèrica de simular un 'Draft', com passa per exemple a la NBA, on Messi seria la primera elecció.

Leo Messi és el primer classificat i comparteix el podi amb Diego Armando Maradona, segon, i Joahn Cruyff, tercer. Pelé, per molts el millor de la història, apareix en el quart lloc d'aquesta classificació. El 'top ten' el completen el "top ten" Beckenbahuer, Yashin, Platini, Bobby Moore, Zidane i Puskas.

En aquesta classificació també destaca la presència del també blaugrana Xavi Hernández en la posició disset, i Andrés Iniesta, a la posició quaranta-sis. El jugador del Madrid Cristiano Ronaldo se situa en el lloc vint-i-u.

stats