Publicitat
Publicitat

FUTBOL

El davanter del Barça és des de març de 2010 Ambaixador de Bona Voluntat d'UNICEF

Messi, Agüero i Tévez signen compromís d'UNICEF per la infància

La campanya d'UNICEF està dedicada a celebrar la diversitat i a conscienciar la població dels perjudicis que la discriminació provoca en el creixement, desenvolupament i oportunitats dels nens i joves

Els futbolistes de la selecció argentina Lionel Messi, Sergio Kun Agüero i Carlos Tévez van signar aquest divendres un Compromís d'UNICEF a favor de la infància i contra la discriminació.

La signatura del document va tenir lloc al complex esportiu que l'Associació del Futbol Argentí (AFA) posseeix a prop de l'aeroport d'Ezeiza, on l'albiceleste es prepara per participar a la Copa Amèrica que comença el proper 1 de juliol.

La campanya d'UNICEF, entitat benèfica oficial de la competició, esta dedicada a celebrar la diversitat i a conscienciar la població dels perjudicis que la discriminació provoca en el creixement, desenvolupament i oportunitats dels nens i joves.

L'acta signada per les estrelles argentines proposa la protecció dels nens contra la segregació racial, ètnica, religiosa o de gènere, que els afecti en l'esport i en qualsevol altre àmbit.

Així mateix, també lluita perquè no pateixin situacions de violència ni se'ls dificulti l'accés a l'educació o a serveis sanitaris per haver nascut en un altre país, pertànyer a una comunitat aborigen, ser afroamericà, viure en situació de pobresa, tenir una discapacitat o qualsevol altra circumstància.

El davanter del Barça Lionel Messi és des de març de 2010 Ambaixador de Bona Voluntat d'UNICEF.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT