BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Messi, a pel seu tercer pitxitxi consecutiu a Europa

Després de set presències en un partit de semifinals de la Lliga de Campions, els d'aquesta nit contra el Reial Madrid han estat els primers gols de Leo Messi en aquesta ronda

Nuria García
1 min
Leo Messi supera Lass Diarra  / JUAN CARLOS HIDALGO

BarcelonaDesprés de set presències en un partit de semifinals de la Lliga de Campions, els d'aquesta nit contra el Reial Madrid han estat els primers gols de Leo Messi en aquesta ronda.

Aquesta nit s'ha viscut un nou episodi dels enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid i, per extensió, també un nou duel entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo. En la competició europea, l'argentí també domina aquest duel particular amb el portuguès.

Els dos han jugat tots els partits que els dos clubs han jugat a la Lliga de Campions, un total d'onze. Això sí, l'argentí ha jugat menys minuts que Cristiano Ronaldo. I en aquests minuts, Messi ha fet onze gols, per sis del portuguès.

Messi va llançat cap al tercer pitxitxi consecutiu a la màxima competició europea. De fet, està a quatre gols dels altres davanters que li poden prendre el seu "trofeu" particular: el mateix Cristiano Ronaldo i Benzema, del Reial Madrid, amb 6 dianes, mentre que Raúl, del Shalke, està a 4.

A més, en la resta d'estadístiques, Messi també supera el davanter blanc. Leo Messi ha donat tres assistències als seus companys, per dues del portuguès, mentre que en efectivitat golejadora també el guanya.

stats