Copa del Rei
Esports Barça 12/01/2012

El Madrid-Barça de quarts de final de Copa es jugarà el dimecres 18 a les 22 h

El Barça s'enfrontarà al Madrid en els quarts de final de la Copa del Rei: l'anada al Bernabéu és el dimecres 18 a les 22 h i la tornada al Camp Nou, el dimecres 25 a la mateixa hora

Ara
1 min
Xavi després de marcar al Bernabéu / GETTY

BarcelonaLa RFEF ha publicat els horaris dels quarts de final de la Copa del Rei. El Barça ha aconseguit el passi a quarts després de desfer-se de l'Osasuna en els vuitens i ara s'enfrontarà al Reial Madrid. L'anada contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu serà el dimecres 18 de gener a les 22 hores. La tornada al Camp Nou serà a la mateixa hora el següent dimecres, dia 25.

L'Espanyol rebrà el Mirandés a Cornellà-El Prat el dimarts 17, a les 21 h. La tornada a Burgos serà una setmana després, també a les 21 hores.

Els altres enfrontaments es jugaran dimecres i dijous. Dimecres a les 20 h, l'Athletic Club rebrà a casa el Mallorca, i dijous a les 21.30 h, s'enfrontaran el València i el Llevant. La tornada serà una setmana després amb els mateixos horaris: Mallorca contra l'Athletic Club, dimecres a les 20 h, i el Llevant-València, dijous a 21.30 h.

stats