PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 02/10/2011

El Llevant segueix sumant i se situa en zona Champions

Amb 14 punts, el Llevant se situa en llocs de Lliga de Campions després del triomf davant el Betis d'aquest diumenge en una jornada on sobresurten dos grans gols, el de Baptista i el d'Iñigo Martínez

Ara
1 min
Els jugadors del Llevant celebren el triomf

BarcelonaJuan Ignacio Martínez segueix enlluernant amb el seu Llevant. Els valencians van vèncer al camp del líder fins aleshores, el Betis, amb un solitari gol de Juanlu. Amb aquest triomf el Llevant suma 14 punts i passarà aquesta jornada sent equip de Lliga de Campions. L'objectiu, que és la permanència, cada dia més a prop.

El matx entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla, que va acabar amb empat a zero, va decebre. S'esperava més d'un partit vital per a tots dos conjunts. I és que el punt aconseguit no satisfà cap dels dos equips. Qui va tenir les ocasions més clares per endur-se els tres punts va ser el conjunt matalasser, però Falcao no va estar encertat i va topar amb Javi Varas, intractable.

D'altra banda l'Athletic Club es va endur el derbi basc per 1-2 amb dos gols de Fernando Llorente. Tot i la derrota Anoeta va poder veure com un dels seus, Iñigo Martínez, aconseguia un gol des de més de cinquanta metres. I és que el central de la Reial Societat va veure Iraizoz avançat i no s'ho va pensar a l'hora de xutar a porteria. El gol va ser un dels millors que s'ha vist mai a Anoeta, segons el jugador del Reial Madrid i exjugador dels bascos Xabi Alonso.

stats