BARÇA
Esports Barça 11/04/2011

Guardiola: "Demà no és un amistós, ens juguem estar a les semifinals"

El tècnic segueix avisant de la importància que té el partit d'aquest dimarts i evita parlar del clàssic de dissabte. "Tenim l'obligació de centrar-nos en aquest partit"

Nuria García
2 min
Pep Guardiola, durant la roda de premsa al Donbass Arena.

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, sap que el partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions no serà fàcil. El Xakhtar plantarà cara tot i el 5-1 de l'anada i tot el que digui el seu entrenador, Mircea Lucescu, que creu que tenen poques possibilitats de passar.

"Demà no és un amistós, ens juguem estar a les semifinals", ha dit Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit, i ha afegit: "Plantegem cada partit per guanyar-lo. Mirarem com està l'equip físicament, però... reservar què? Una cosa és que et reservis quan tens molt avantatge a la Lliga i pots donar-li descans a algú, però demà hem de sortir tots molt forts, ens juguem estar a les semifinals de la Lliga de Campions", ha recordat Guardiola, admetent que no reservarà cap dels titulars en vistes al partit de dissabte contra el Reial Madrid.

"Des que estem junts sempre hem jugat el partit que havíem de jugar sense pensar en el que vindria després", ha comentat Guardiola. I és que, segons l'entrenador, l'equip només pensa en el partit de la Lliga de Campions, el que els pot donar el bitllet per ser a les semifinals de la Lliga de Campions. "Tenim l'obligació de centrar-nos només en aquest partit. Aquesta eliminatòria es juga a dos partits i només n'hem jugat un. L'ambient és molt fort per part seva i en el món de l'esport passar de tot: tot s'ha de fer, tot s'ha de mantenir i tot pot passar, així que hem de ser molt prudents".

Per a Guardiola, tornar a arribar a les semifinals "ja és un èxit", i no creu que els aficionats ja estiguin pensant en el triplet. "No crec que els aficionats pensin en el triplet, queda molt. En el triplet es pensa quan has guanyat dos títols i vas a pel tercer. Hem arribat al final de tot, hi ha pocs equips a Europa que ho puguin dir i seguim tenint opcions, i això és el que em fa sentir molt orgullós".

Mentre Lucescu diu en les rodes de premsa que l'eliminatòria està perduda, als seus jugadors els diu el contrari. Luiz Adriano, en una entrevista al diari Sport, així ho explica. I Guardiola creu més al jugador que al tècnic. "A un diari avui sortia Luiz Adriano dient que el seu entrenador els havia dit que encara hi havia opcions. Em crec més a Luiz Adriano que el que diu Lucescu", ha dit l'entrenador.

stats