BARÇA

Luis Enrique: "Assumeixo la responsabilitat de la derrota"

El tècnic del Barça assegura que si hi ha algun equip a Europa capaç de remuntar aquest resultat és el seu

El tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, ha estat clar després de  perdre 4-0 contra l'Athletic en l'anada de la Supercopa d'Espanya. "No hem ofert la nostra millor versió i no hem estat afortunats en alguna de les accions", ha dit l'entrenador, que ha assegurat que creu en el seu equip: "Si hi ha algú que pot capgirar aquest resultat és el Barça".

" Assumeixo la responsabilitat de la derrota i felicito l'Athletic pel triomf", ha afegit Luis Enrique, que ha apuntat que creu que "dilluns es veurà un bon partit".

"A partir del primer gol, que va venir després d'una errada clara, no hem creat oportunitats", ha dit el tècnic, que sobre l'onze que ha triat, ha comentat: " Tornaria a fer el mateix onze. Assumeixo la meva responsabilitat en els canvis. Els vaig fer pensant en protegir els jugadors perquè estem a l'inici de la temporada".

Luis Enrique ha dit que ara "no és moment de buscar excuses pels viatges i pel cansament". "Intentarem corregir i millorar", ha afegit, i ha explicat que ell "mai" ha jugat un "partit fàcil" contra l'Ahtletic.

Per últim, l'entrenador ha assegurat que clar que li preocupen els "problemes defensius": "Hem passat de ser l’equip menys golejat a rebre molts gols".