BARÇA

Luis Enrique: "A la primera part hem resolt l'eliminatòria"

L'entrenador del Barça ha felicitat els seus jugadors. "Han estat amb un to serós i competitiu"

Luis Enrique, com no podia ser d'altra manera, ha marxat satisfet del camp de l'Osca després de la victòria contundent (0-4) que deixa resolta l'eliminatòria dels setzens de final de la Copa. "Són partits que se't poden complicar i crec que els jugadors han estat amb un to de seriositat i competitivitat. Al primer temps hem resolt l'eliminatòria i al segon temps el partit ha estat d'anada i tornada, però això ja era d'esperar".

L'entrenador, però, ha defensat la convocatòria i el fet de deixar jugadors com Sergi Roberto, que no tenen gaires minuts, a la banqueta. "Només juguen onze i tinc 22 futbolistes. He de decidir, i decideixo. Sempre em pregunteu pels que no juguen. Per mi Sergi Roberto és un jugador d'alt nivell, però insisteixo uqe no poden jugar tots". Paral·lelament, Luis Enrique també s'ha referit a Douglas, que tot just ha disputat el segon partit de blaugrana. "En el seu cas concret, necessita minuts, adaptar-se, confiança. Tot li ve de nou".

A falta de preguntes sobre el partit, que no ha tingut gaire història, s'ha parlat a la sala de premsa d'altres aspectes relacionats amb el Barça, com els llançaments de falta i qui les executa. "Això es resolt molt fàcil. Vaig veure Messi esperant que xutés Ronaldinho. Ara és Messi qui les xuta, i ho fa molt bé. Jo dono llibertat als jugadors, i en tenim molts que ho fan molt bé. A mi em sembla molt bé que es respectin els rols i les garanties. De totes maneres hi ha llibertat i em sembla molt bé que entre ells ho parlin. Tenen confiança per qui decideixi assumir la responsabilitat".

L'entrenador també ha parlat de Bartra, de qui ha destacat que "està jugant molt bé, molts minuts i de responsabilitat" i ha comentat el joc de Sergi Samper, que ha jugat el segon partit amb el primer equip. "Ja va debutar a la Champions. És un molt bon jugador però té per davant Mascherano i Busquets. De totes maneres, per la seva qualitat, sempre que el necessitem el tindrem al primer equip".