Publicitat
Publicitat

Barça

Luis Milla: "Si hi ha tants jugadors del Barça a la sub 21 és per un tema de política de planter"

L'entrenador de la selecció espanyola sub 21 repassa la filosofia de planter del Barça i el Madrid al Fora de Joc d'ONA FM

L'entrenador de la selecció espanyola sub 21, Luis Milla, ha atès als micròfons del Fora de Joc d'ONA FM i ha repassat la filosofia de planter del Barça i del Madrid.

"Al Madrid els jugadors no estan tan a prop del primer equip, potser l'entrenador busca més els resultats. Si hi ha tants jugadors del Barça a la sub 21 és per un tema de política. Cuida el planter i els jugadors estan prop del primer equip", ha dit.

Sobre la convocatòria de Thiago per als dos partits amb la Sub 21 ha apuntat que "li dóna un grau de maduresa al grup. Hem de donar-li llibertat i que estigui a gust. És un espectacle. De vegades pot semblar que Thiago vagi sobrat però no és així. És un jugador compromès, que té molta il·lusió i és brillant".

Un altre dels blaugranes que ha explotat és Isaac Cuenca, que estrena convocatòria: "És un jugador molt interessant. M'agradaria que ell i els altres cinc juguessin en el primer equip".

Finalment Luis Milla s'ha referit a Bojan. "Si juga, serà amb l'absoluta. Per qüestions motivacionals no creiem que hagi d'estar amb nosaltres", ha opinat.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT