FUTBOL

Luis Suárez: "Neymar ha fet tot el possible per tornar"

El davanter uruguaià del Barça parla sobre el brasiler en una entrevista a Fox Sports Radio

El davanter uruguaià del Barça Luis Suárez ha concedit aquest dimecres a la matinada una entrevista a Fox Sports Radio a l'Argentina en què ha parlat sobre Neymar i la possibilitat que el brasiler tornés al club blaugrana aquest estiu.

Suárez ha indicat que ell i Messi han parlat molt amb Neymar sobre el tema pel xat que tenen compartit. "En vam parlar en el seu moment, quan va voler marxar. Li dèiem que millor que a Barcelona no estaria enlloc. Però són decisions i ell va triar això. Ara ha fet tot el possible per tornar. Era difícil, però la relació que tenim hi ajudava moltíssim", ha indicat.

Suárez ha explicat que últimament el xat estava bastant tranquil. "Ara parlem una mica més, però sabent totes les situacions complicades que ha viscut en els últims temps, nosaltres vam decidir respectar el seu espai i el seu temps".

El davanter també ha parlat sobre Antoine Griezmann, nova incorporació de l'equip. "L'hem integrat tractant-lo de la millor manera possible. I demostrant que el vestidor és molt humil. Aquesta és la millor manera d'integrar-lo. Des de fora pot semblar difícil arribar a un vestidor així, però nosaltres som tots iguals".

A més, també ha tingut unes paraules per a Ansu Fati, la nova joia de la Masia que ha arribat al primer equip. "Va venir a entrenar un dia abans de jugar contra el Betis i ens va cridar l'atenció la desimboltura que tenia per encarar", ha assegurat Suárez, que ha afegit: "Crec que els veterans del vestidor hem de donar-li suport perquè segueixi sent el mateix, que no canviï la seva manera de jugar. Lògicament et mira d'una manera especial, però intentem fer-li bromes perquè estigui més còmode".