Barça
Esports Barça 19/05/2011

Luis Suárez aposta pel Barça a la final de Wembley

L'exjugador barcelonista, que treballa a la secretaria tècnica de l'inter de Milà, aposta pel quadre blaugrana amb vista a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United

Efe
1 min

BarcelonaL'exjugador barcelonista, Luis Suárez, que treballa a la secretaria tècnica de l'inter de Milà, aposta pel quadre blaugrana amb vista a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United, ja que considera que els de Pep Guardiola són "millor equip" que els anglesos.

Suárez, la primera pilota d'Or barcelonista (1960), ha presenciat part de l'entrenament d'avui del Barcelona al costat d'Ernesto Valverde, tècnic d'Olympiacos, i Claudio Ranieri, exentrenador de l'AS Roma, i després ha saludat Guardiola, així com els integrants de la plantilla barcelonista.

En unes declaracions a Barça TV, Suárez, que va jugar en el club català entre 1954 i 1961, considera que els blaugrana són favorits a la final de Wembley.

"En aquests partits mai se sap, però crec que guanyarà el Barça. Serà una final molt maca entre dos equips que juguen molt bé al futbol, cadascun amb el seu estil. Serà molt difícil, però crec que guanyarà el Barça", ha insistit.

Suárez ha reconegut que ha seguit la trajectòria del Barcelona d'aquesta temporada i considera que ha estat un equip molt regular al llarg de la temporada.

"Les Lligues no les guanyen ni els àrbitres, ni la pluja ni el sol. Són molts partits i l'equip que la guanya sol ser el millor", ha dit l'exjugador, que també va ser seleccionador espanyol entre 1988 i 1991.

Per a Suárez, una de les claus de la temporada va ser el 5-0 que va aconseguir el Barça contra el Reial Madrid en la primera volta del Campionat: "Aquell partit va decantar la Lliga i va donar encara més seguretat al Barça mentre que el Reial Madrid va quedar una mica tocat".

stats