BARÇA
Esports Barça 17/03/2011

Luis Enrique: "Ara no em plantejo res a curt termini"

El tècnic del filial, que va comunicar a principis de setmana que no seguirà l'any que li queda de contracte, afirma que no pensa a entrenar a Primera l'any vinent

Redacció
2 min
Luís Enrique, entrenador del Barça B

BarcelonEl tècnic del Barça B, Luis Enrique Martínez, ha ofert aquest dijous una roda de premsa per explicar els motius pels quals deixarà el filial blaugrana a final de temporada. "S'ha acabat un cicle. Sóc una persona que es marca reptes i els he aconseguit. L'objectiu ara és ser el millor filial de la història del club, que fins ara era un sisè lloc a Segona Divisió", ha dit Luis Enrique, que ha comentat que ha fet pública ara aquesta decisió "perquè l'objectiu bàsic, que era mantenir la categoria, està complert i així el club té temps per planificar el futur".

Si el filial ja comença a pensar en els futurs recanvis de l'asturià, qui no pensa més enllà és el mateix tècnic. "No em plantejo res a curt termini, no sé si entrenaré o no el proper any. Veig els diaris i m'espanto. No tinc clar que el meu objectiu sigui entrenar a Primera Divisió", ha dit, i s'ha permès fins i tot fer broma: "Entrenar el Reial Madrid? Del Madrid, no en parlo, això és el que deia quan era jugador. Hi ha situacions que ja he viscut i jugo amb avantatge".

Tot i això, ha manifestat que el seu desig és entrenar algun dia l'Sporting de Gijón. "Em queden molts anys per acomplir aquest objectiu. Ara hi ha confiança en Preciado. Veuré els toros des de la barrera i quan toqui, ho valoraré".

Sobre la feina del tècnic del primer equip blaugrana, Pep Guardiola, Luis Enrique ha estat clar: "Amb ell he tingut una relació perfecta, més enllà de la feina. Tinc la sort d'haver compartit molts anys al vestidor i sé com pensa en tot moment. Ha tingut sempre en compte el filial i nosaltres hem intentat estar a l'alçada. Com a soci, vull que Guardiola segueixi d'entrenador al Barça quinze o vint anys. Però ell ha de decidir".

stats