BARÇA
Esports Barça 15/03/2011

Luis Enrique: “Dono el meu cicle per finalitzat al Barça”

Luis Enrique, que fa tres anys que està al capdavant del filial blaugrana, diu a Barça TV que dóna per finalitzat el seu cicle al club esperant donar el salt a Primera

Redacció
2 min

BarcelonaEl tècnic del Barça B, Luis Enrique Martínez, ha comunicat al club que deixarà d'entrenar el filial a final de temporada, i ha valorat aquesta decisió a la televisió oficial del club, Barça TV. "Després de tres temporades, dono el meu cicle per finalitzat", ha afirmat Luis Enrique, que ha continuat: "Després de tres temporades el cicle s'acaba perquè crec que els objectius s'han acomplert. Per exemple, aquest any el repte primer era el de la permanència i ja la tenim gairebé assolida. Tot i que falten encara 13 partits, ara el repte és intentar ser el millor filial del Barça de la història i acabar, com a poc, en places de play-off, tot i que no el podríem jugar".

Per Luis Enrique, la seva estada al Barça ha estat "una experiència meravellosa, única i extraordinària".Hem estat al màxim nivell en tots els aspectes. Les condicions de treball i el nivell de les instal·lacions és màxim per a un equip filial i difícilment les trobaré a pocs llocs més", ha comentat l'entrenador.

Malgrat l'anunci de la seva marxa, Luis Enrique continua marcant-se reptes amb el Barça: "El meu futur es diu Osca, que és el rival aquest proper cap de setmana. Més enllà, el futur són les 13 jornades de Lliga a Segona A que falten per acabar el campionat. El repte és acabar més amunt de la sisena plaça que va assolir el Barça B la temporada 1991/92 i va fer la millor temporada de la història del futbol base del Barça".

Sobre el seu futur, Luis Enrique ha deixat clar que l'analitzarà "amb molta calma i tranquil·litat": "El futur després del Barça el desconec. El que sí que faré segur és estar mes temps amb la meva família. Tinc tres fills, un de només un any, que gairebé no el conec. Per tant, la família estarà en primer lloc."

stats