Barça

MCM Group assegura que té un contracte firmat amb el Barça i que pot posar publicitat a La Masia

Segons ha informat RAC1, l'empresa catalana que té els drets de la publicitat a La Masia va signar un nou contracte amb el club quan Sandro Rosell va convertir-se en president blaugrana

L'empresa catalana MCM Group assegura que té un contracte firmat amb el Barça i que, per aquest motiu, la façana de La Masia pot lluir publicitat. Ho ha confirmat al 'Primer Toc' de RAC1 el president de MCM Group, A. García Valdecasas, que també ha explicat que amb el canvi de junta directiva –quan Sandro Rosell va convertir-se en president– l'empresa i el club van signar un nou conveni.

"Què vol dir que potser no es posa publicitat a La Masia? És una mesura de pressió? No ho acceptarem", ha dit Valdecasas en una entrevista a RAC1. Un comentari que serveix de resposta a la insinuació que va fer Sandro Rosell –també a RAC1– en una entrevista a principis de gener, quan va dir que "ja es veuria" si es posava publicitat a La Masia i que tot plegat era "un contracte heretat del 2010".

"Quan aquesta junta va entrar, el contracte del 2010 es va anul·lar, reescriure, i el va signar Sandro Rosell", ha dit Valdecasas. "Està molt clar què es pot publicitar i què no. De fet, l'actual junta ha respectat la clàusula imposada per l'anterior", ha afegit.

Més continguts de