Copa del Rei
Esports Barça 10/02/2012

Les penyes del Madrid demanen a Florentino que no permeti la final de Copa al Bernabéu per evitar "enfrontaments"

L'afició madridista ha emès un comunicat on recorda que el 2004 el Barça no va deixar el Camp Nou, i que les dues aficions no respecten l'himne espanyol

A.s.
1 min
Santiago Bernabéu

BarcelonaLes penyes del Reial Madrid han demanat ja de manera formal al president Florentino Pérez que no deixi el Santiago Bernabéu perquè se celebri la final de Copa entre el Barça i l'Athletic Club. L'afició madridista argumenta el seu 'no' rotund en tres punts:

1- L'any 2004, en una situació similar, el Barça es va negar que es disputés la final de Copa al seu estadi, i va obligar el Reial Madrid i el Saragossa a jugar la final en un estadi de menys capacitat: Montjuïc.

2- Les aficions dels dos equips que disputaran la final [Barça i Athletic Club] s'han mostrat majoritàriament irreverents amb la competició, el rei d'Espanya i l'himne de tots els espanyols, a més de lluir tot tipus d'emblemes anticonstitucionals prohibits per llei.

3- La celebració d'aquest partit al recinte blanc, amb el clima de crispació creat, podria produir incidents que no desitgem. És pública i notòria la rivalitat –no només esportiva– entre les aficions del Barça i l'Athletic i la del Madrid. Entre l'afició blaugrana, a través de les xarxes socials, es fa mofa dels madridistes i entenem que la presència massiva d'aquestes aficions pels carrers de Madrid podria suposar enfrontaments amb els aficionats merengues.

stats