Barça
Esports Barça 28/04/2011

El Madrid no va deixar que es parlés en català al final del partit

El portaveu del Barça, Toni Freixa, va explicar com van anar les negociacions perquè es pogués parlar en català per megafonia, i com al final del partit el Madrid no va permetre que cap treballador del Barça entrés a la cabina, com ho havien pactat abans del partit

Albert Solé
1 min
Més de 3.500 aficionats del Barça van veure la victòria per 0-2 des del Bernabéu.

BarcelonaAbans que comencés el partit de l'anada de les semifinals de Champions van haver-hi dues polèmiques entre el Barça i el Reial Madrid: l'ús del català per megafonia i el reg de la gespa. El portaveu del Barça, Toni Freixa ha explicat, respecte el tema del català: "El Reial Madrid és qui no volia que es parlés en català, primer van dir que no tenien speaker, però nosaltres en portàvem una i això estava solucionat. Llavors ens van dir que era la policia qui veia problemes de seguretat, i vam parlar amb el delegat del govern de la Generalitat a Madrid, Jordi Casas, i es va poder arreglar. Així, al principi del partit sí que es va sentir el català, però en canvi al final no va poder ser perquè no ens van deixar entrar a la cabina de megafonia, tal com estava pactat".

I pel que fa al segon tema, el de la gespa, Freixa ha comentat que la norna de la UEFA fixa que el camp s'ha de regar com a mínim una hora abans del partit, a banda de les vegades que pactin els dos clubs, i en aixó van quedar pel matí. "I quan vam veure que una hora abans no es regava, vam fer constar la nostra queixa en l'acta arbitral i vam mostrar la nostra disconformitat, pero no vam rebre cap explicació del Madrid al respecte. No anirà més enllà d'una multa econòmica, segurament".

stats