Publicitat
Publicitat

Lliga de Campions

El Reial Madrid diu que ells no van incloure els insults racistes de Busquets en la seva denúncia

El club blanc admet en un comunicat oficial que la seva denúncia va ser una resposta a la primera denúncia del Barça contra el seu tècnic José Mourinho

El Reial Madrid ha emès aquesta tarda un comunicat oficial per respondre totes les informacions sorgides arran de la formalització de la proposta de sanció de 5 partits a Busquets pels insults racistes de la UEFA. El club blanc primer es desmarca d'aquesta denúncia, i assegura que ells no van incloure els insults racistes de Busquets en la denúncia a vuit jugadors del Barça per "conducta antiesportiva". Diuen que quan la UEFA va desestimar la seva denúncia i el Madrid va presentar un recurs al comitè d'Apel·lació amb més proves de vídeo, en un d'aquests apareix la imatge de Busquets tapant-se la boca i dirigint-se a Marcelo. I que és llavors quan la UEFA, veient aquest vídeo, que decideix obrir un expedient disciplinari d'ofici i proposar la sanció de cinc partits pel seu compte.

El Reial Madrid, però també acusa al Barça en el seu comunicat de ser el culpable de tot plegat, ja que asseguren que la seva denúncia és la resposta a la primera denúncia del Barça contra José Mourinho. " Aquesta decisió del F. C. Barcelona va obligar al Reial Madrid C. F. a presentar la seva defensa davant les instàncies de UEFA per intentar demostrar que diversos jugadors del F. C. Barcelona van tenir un comportament antiesportiu fruit d'una estratègia dissenyada per provocar determinades decisions arbitrals en contra del Reial Madrid C. F. , com va passar . Aquesta actuació va ser la que va motivar les declaracions del nostre entrenador José Mourinho després de la finalització del partit".

El club blanc diu que lamenta la situació, però assegura que la culpa de tot és la primera denúncia del Barça.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT