Publicitat
Publicitat

Barça

Manuel Llorente, a Barcelona per negociar la sortida de Jordi Alba

El president del València s'ha desplaçat aquest dijous en Euromed fins a Barcelona, on aprofitarà el temps per reunir-se aquest divendres amb representants de Mediapro

El president del València, Manuel Llorente, s'ha desplaçat aquest dijous en Euromed fins a Barcelona, on té previst tancar el traspàs de Jordi Alba al Barça. El màxim mandatari del conjunt valencianista, molest amb l'expectació mediàtica que la reunió ha despertat, ha abandonat el restaurant on s'havia de realitzar la negociació.

Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, i Josep Maria Bartomeu, vicepresident del club, són els encarregats de conduir les converses. Aquest dijous han aprofitat l'inesperat canvi de plans de Llorente per fer un àpat de feina amb alguns directius del club, com ara Manel Arroyo, i el cap de comunicació, Xavi Martín.

El preu del traspàs és l'últim obstacle que els dos clubs han de solucionar. El Barça no vol pagar més de 12 milions d'euros, mentre que el València n'exigeix 15. El València necessita diners amb urgència per fer front abans del 26 de juny a una part del compromís de 225 milions que té amb Bankia. La resta, haurà de refinançar-la.

Manuel Llorente està aprofitant la seva estada a Barcelona per tractar altres temes que interessen el València. El club necessita reforçar el mig del camp i la defensa, i tres dels futbolistes que aquesta temporada han jugat a l'Espanyol són del seu gust. Es tracta de Javi Márquez, Álvaro Vázquez i Dídac Vilà, que encara és propietat de l'AC Milan. El president del València aprofitarà el temps per reunir-se aquest divendres amb representants de Mediapro.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT