BARÇA
Esports Barça 21/02/2013

Maradona: "Somio tornar a dirigir Messi"

L'exjugador parla al programa 'Mundo Leo', de la cadena argenina DeporTV, i es pregunta: "Què diran ara els que el qüestionaven per què no marcava gols amb la selecció?"

Efe
1 min
Maradona i Mourinho, a Dubai

Buenos AiresDiego Maradona ha afirmat que somia "tornar a dirigir a [Leo] Messi", a qui ha qualificat com "un líder" a la selecció argentina i al Barça, com ell va preveure que ho seria quan va decidir que fos capità de la selecció.

"Jo el veia condicions, és un líder, no perquè no sigui un xerraire no pot ser capità. No em vaig equivocar", ha dit l'exfutbolista i seleccionador, que va dirigir Messi durant bona part de les eliminatòries i al Mundial de Sud-àfrica 2010.

"Què diran ara els que el qüestionaven per què no marcava gols amb la selecció? Aquestes coses les diuen els que mai han estat en un camp de futbol", ha afirmat Maradona al programa 'Mundo Leo', que s'emetrà pròximament per la nova cadena DeporTV del sistema de televisió digital gratuïta de l'Argentina.

"Leo és un noi fantàstic, amb una família que el sap cuidar, i encara té 25 anys", ha destacat Maradona. Després d'això, ha dit que la seva millor etapa com a futbolista va començar després de complir els 26, al Mundial de Mèxic 86, que va guanyar amb l'Argentina.

Diego Maradona, que actualment viu a Dubai, ha utilitzat tots els elogis possibles en referir-se a Messi des de la seva aparició al Barça, i l'any passat va assegurar que l'argentí "és d'un altre planeta" quan Pelé va afirmar que Neymar és el millor futbolista del món.

stats