FUTBOL SALA
Esports Barça 27/06/2011

Marc Carmona: “Hem fet una temporada extraordinària”

L'entrenador del Barça Alusport explica que el factor pista ha estat "determinant" i afegeix que l'equip ha crescut dia rere dia

David R. Jover
1 min

Barcelona“Vull felicitar a Caja Segòvia, que ha estat un finalista excel·lent”. Aquestes han estat les primeres paraules de Marc Carmona. El tècnic ha volgut lloar el rival abans de dedicar unes paraules als seus: “Felicito als jugadors, al vestidor, perquè hem fet una temporada extraordinària. Estic molt satisfet de tot el que hem aconseguit. Ha estat una gran final pel futbol sala”, ha comentat.

“En el món de l’esport no podem parlar de perfecció, però a nivell de títols és una temporada perfecta”, ha dit el preparador blaugrana, que a més ha dit que el seu és un “equip” no només “noms”.

“La Copa d’Espanya de Segòvia ens va donar un plus i ens va creure més en nosaltres”, ha dit el tècnic català. A més, ha volgut valorar l’esforç dels seus jugadors, sobretot de Chico, Wilde, Ari i Igor, que arrossegaven molèsties des de temps enrere.

“Dir-li a un jugador que no segueix és molt difícil. Per això fer-ho amb Chico i Carlos és dolorós. No només mano jo al futbol sala, de les reunions entre directius surten les decisions que assumim”, ha dit l’entrenador blaugrana, que a més és el director esportiu.

Per acabar, ha volgut recordar els que van començar amb ells la temporada 2003-2004 i que ara ja no hi són i ha reivindicat l’espai que té el futbol sala dins de l’entitat barcelonista.

stats