NBA
Esports Barça 11/12/2011

Els Rockets ofereixen 55 milions a Marc Gasol

El conjunt texà ha ofert al mitjà dels Gasol un contracte molt sucós: 55 milions de dòlars per quatre temporades. En ser un agent lliure restringit, els Memphis Grizzlies poden igualar l'oferta i quedar-se amb el jugador

D.r. Jover
1 min
Marc Gasol, pivot dels Memphis Grizzlies, és un dels jugadors més cobejats del mercat.

BarcelonaPrimers moviments a la NBA pel que fa a Marc Gasol. Els Houston Rockets, després de l'intent frustrat de traspàs per aconseguir Pau Gasol, han presentat a la NBA una oferta a Marc Gasol, en què ofereixen al pivot de Sant Boi 55 milions de dòlars per 4 temporades.

Com que Gasol és agent lliure restringit, els Memphis Grizzlies tenen tres dies per igualar l'oferta. Si no ho fan, perdran el pivot català. En cas que igualin, els jugador es quedarà a l'equip en què ha jugat les darreres tres temporades.

Els experts sobre la NBA d'Amèrica han situat Marc Gasol com un dels agents lliures, tot i que restringit, més desitjat de tota la Lliga. Això ha fet que diversos equips s'hagin interessat en ell, encara que Houston ha estat el primer de presentar una oferta seriosa pel pivot.

Què faran els Grizzlies?

L'amo dels Grizzlies, Michael Hesley, ha comentat en diverses ocasions que igualarà l'oferta sempre que el jugador digui que no vol marxar. De moment, però, Marc Gasol no s'ha pronunciat. Tot fa pensar que s'acabarà quedant a Memphis, ja que a més de tenir millor equip que els Rockets, Gasol es troba còmode a una ciutat que coneix des dels 16 anys.

stats