Barça
Esports Barça 21/09/2013

Martino: "Després del segon gol hem jugat el partit que volíem"

L'entrenador del Barça reconeix que l'equip no ha estat fi a la primera meitat i assegura que Valdés està "en un moment excepcional"

Ara
2 min

BarcelonaGerardo 'Tata' Martino ha valorat la golejada del Barça al camp del Rayo Vallecano en un partit en què ha reconegut que ha estat de resultat enganyós, ja que els locals han fet mèrits per endur-se algun premi superior, com a mínim, en forma de gol (0-4). "Ens ha costat més al primer temps. Després del segon gol hem jugat el partit que volíem", ha dit l'entrenador del Barça.

"El Rayo és un rival amb una proposta audaç, agressiva, que elabora molt bé les jugades i, sobretot, si ho fa al seu camp, que és més aviat petit, això és molt difícil de controlar. El primer temps m'ha semblat molt igualat", ha afegit l'entrenador.

El tècnic ha dit que l'equip s'ha vist obligat a fer moltes passades llargues al primer temps per estirar el camp i que ha pogut jugar amb més comoditat i control a la represa. "Les pilotes llargues han estat al primer temps i forçades per un rival que té una proposta futbolística molt audaç. Hem intentat jugar amb curt, també, però hem perdut algunes pilotes en situació compromesa. Sí que hem jugat més en curt a la segona part, quan teníem el partit sentenciat". Martino ha reiterat que les pilotades són un recurs. "En aquests partits on la pressió és tan intensa, és molt important fer aquestes accions", ha afegit.

Elogis a Valdés

Pel que fa als noms propis, Gerardo Martino s'ha desfet en elogis cap a Valdés, porter que ha fet unes aturades imprescindibles durant el partit per aconseguir els tres punts. "Valdés està en un moment de forma excepcional", s'ha limitat a dir. A la pregunta sobre si és el millor porter espanyol, l'entrenador ha esquivat qualsevol polèmica dient que encara no té prou bagatge per opinar del tema. Com tampoc ha entrat al debat sobre la seva continuïtat.

D'Alex Song i Martín Montoya, titulars contra el Rayo, ha destacat que hagin fet un partit tan bo quan tenen poc ritme de competició, mentre que també ha destacat el treball en equip de Neymar. "És un jugador molt intel·ligent que sap llegir el partit i les situacions. Un exemple és el tercer gol de Pedro, que fa la passada quan hagués pogut xutar a porteria", ha conclòs.

stats