Barça
Esports Barça 15/04/2012

Mascherano: "No m'agrada parlar de suposicions. Primer caldrà veure si guanyem el Madrid"

El jugador argentí del Barça ha enviat un missatge de prudència i ha assegurat que l'equip "treballa dia a dia", "igual que quan estava a deu punts de diferència"

Ara
1 min
Mascherano lluitant amb Koné, durant el Llevant-Barça

BarcelonaQuan només falta una setmana pel clàssic al Camp Nou, Javier Mascherano ha volgut enviar un missatge de prudència a tots els seguidors del Barça. D'entrada, perquè ha recordat que abans hi ha l'enfrontament de Champions contra el Chelsea; i de l'altra, perquè l'equip "no depèn d'ell mateix".

"Encara que guanyem tots els partits de Lliga fins a final de temporada, no depenem de nosaltres. Per això hem de pensar en nosaltres i anar partit a partit. Ja ho dèiem amb la diferència de 10 punts, que havíem de continuar treballant", ha explicat el migcampista, que últimament està jugant de central. "El primer partit que tenim és el del Champions, contra el Chelsea", ha recordat davant la insistència dels periodistes sobre el duel entre blaugranes i merengues.

Sobre la possible remuntada del Barça, ha apuntat: "Estem parlant de supòsits, i a mi no m'agrada. Primer caldrà veure si realment som capaços de guanyar el Madrid." En qualsevol cas, ha volgut donar valor a la victòria al camp del Llevant. "És un triomf que ens reforça. L'esperit de l'equip està viu, i no es vol deixar guanyar tot i que en molts partits els rivals et posen moltes traves".

Però passi el que passi fins a final de temporada; Mascherano ha volgut donar valor a la tasca del Barça en aquesta Lliga, i també en les temporades anteriors. "Els fruits d'un equip no només són els títols, sinó la capacitat per lluitar per guanyar-los. L'equip ha d'arribar al final de temporada amb opcions, que és el que està fent. Després, guanyar o perdre un títol pot dependre d'un partit".

stats