Barça
Esports Barça 11/08/2011

Mascherano: "La manca de preparació la suplirem amb les ganes de guanyar"

Sobre el fitxatge de Cesc, l'argentí ha comentat que no sap com són les negociacions per Cesc, però que els jugadors han de "decidir i deixar coses de banda" i "intentar ser convincents i aferrar-se a alguna cosa"

Redacció
2 min
Javier Mascherano durant un entrenament.

BarcelonaJavier Mascherano ha parlat en roda de premsa aquest dijous i ha parlat de la Supercopa que els espera amb el Madrid, de la qual ha comentat que no creu que qui guanyi la Supercopa tindrà la moral guanyada a l'altre per a la resta de la temporada.

Sobre si arriba el Madrid més preparat, Mascherano ha dit que si Guardiola ho diu serà "perquè així ho ha avaluat amb el seu equip", però també ha afirmat que "la manca de preparació es pot suplir amb les ganes d'aconseguir un nou objectiu"

Del canvi de dia de viatge, ha assegurat que pensa que és perquè no han "pogut estar junts" tots els jugadors, i que pensa que els "anirà bé",

Tot i que no pensa que serà definitiu, ha remarcat que guanyar els donaria "impuls per afrontar tot el que ve: la Supercopa d'Europa i, si es troba una solució, l'inici de lliga".

Precisament sobre la vaga que ha convocat l'AFE, Mascherano ha assegurat que n'està assabentat i ha desitjat que el conflicte "aviat tingui una solució i al Lliga pugui començar".

Dels quatre clàssics de la temporada passada, el blaugrana ha assegurat que va ser "únic", i que tots van intentar gaudir dels moments en què les coses "van anar bé".

La defensa blaugrana

També ha parlat el capità de la selecció argentina sobre la marxa de Gaby Milito. Mascherano s'ha mostrat content pel seu compatriota, perquè "ara és a prop de la gent que estima", tot i que diu que la seva marxa del club li "genera tristesa".

Sobre si amb la marxa de Milito a Independiente ara manquen efectius o no en defensa, ha sentenciat: "Si l'entrenador no ha decidit fitxar en defensa és perquè confia en el que té". Ell s'ha mostrat disposat a tornar a jugar de central, posició on diu que ha guanyat perquè ara té experiència, però que prefereix "que tothom estigui bé i l'entrenador pugui escollir".

Cas Cesc

Preguntat sobre les negociacions per Cesc, ha volgut deixar clar que no sap com són, però que a vegades, "un jugador ha de decidir i deixar coses de banda. Intentar ser convincent i aferrar-se a alguna cosa". "En el meu cas", comentava, "tenia clar que vlia fer el canvi i per això vaig lluitar".

Mascherano també ha avaluat l'any que duu com a jugador blaugrana, i ha destacat: "A nivell de grup ha estat un any espectacular i no l'oblidaré mai". A més, s'ha desfet en elogis cap al club: "Ja sabia el que era el Barça, però al llarg de la temporada ho vaig anar confirmant. No només pels títols sinó per tot el que he gaudint treballant amb jugadors i cos tècnic i tots els que formen part de l'equip".

La marxa de Batista de la selecció

Els periodistes sud-americans que eren presents a la sala també han preguntat a Mascherano sobre la destitució de Sergio Batista com a seleccionador argentí després de la decepció de la Copa Amèrica. "Em vaig sentir trist de la marxa de Batista perquè sóc el capità i perquè les coses no van anar com volíem, però lamentablement en els darrers anys ja hi ha hagut canvis d'entrenador diverses vegades", ha comentat. També ha demanat que es deixi treballar el nou seleccionador, Alejandro Sabella.

stats