Publicitat
Publicitat

MUNDIAL DE CLUBS

Mascherano: "Sóc conscient que els centrals titulars de l'equip són Piqué i Puyol"

L'argentí no està preocupat per no haver jugat el partit del Santiago Bernabéu i arriba molt concentrat a una competició que valora especialment

Javier Mascherano no està preocupat per no haver jugat el partit del Santiago Bernabéu. "Sóc conscient que els centrals titulars de l'equip són Piqué i Puyol", ha explicat en una roda de premsa en què l'argentí tenia al costat Piqué.

"Guanyar el Madrid va ser un fort impuls per al Mundial de Clubs, però si no haguéssim guanyat no haguéssim vingut d'una altra manera", ha aclarit Mascherano sobre l'estat d'ànim de l'equip blaugrana.

Sobre l a seva primera participació al Mundial de Clubs , ha afirmat que arriba " una il · lusió molt gran per poder assolir un altre títol . E ls equips europeus  potser tenen més dificultats ja que els equips sud-americans tenen 4 o 5 mesos per preparar el partit " .

El Barcelona s'entrenarà demà a la tarda a l'Estadi de Yokohama , escenari de les semifinals de dijous contra l'Al Sadd i de la gran final del Mundial de Clubs de diumenge.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT