Barça
Esports Barça 14/03/2012

Mascherano: "Més que els títols, Pep té el suport de tothom per la manera com els ha aconseguit"

El migcampista argentí ha culpat als periodistes de ser els qui pregunten sempre pels àrbitres, i que no són els futbolistes del Barça els que en volen parlar

Albert Solé
2 min
Mascherano, durant el partit contra l'Sporting / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaJavier Mascherano és un dels jugadors que parla més clar del vestidor blaugrana, i sobre el tema de moda, la renovació de Guardiola, ha dit: "En el futbol és quasi impossible trobar la unanimitat, i Guardiola s'ha guanyat que tothom estigui d'acord que volen que renovi; ell ha aconseguit tenir el suport unànime de tot el club. Més que els títols, ell té el suport de tothom per la manera com ha aconseguit els títols". I sobre les paraules de Xavi dient que el vestidor no estava preparat per un "no" de Guardiola, ha comentat: "Quin club estar preparat perquè l'entrenador més exitós de la història marxi? És lògic que ningú estigui preparat per això. Nosaltres confiem que segueixi".

Els àrbitres

Respecte l'altre tema de moda, els arbitratges, Mascherano ha alliçonat als periodistes i els ha culpat de ser els responsebles que els futbolistes en parlin sempre: "Es parla dels àrbitres quan vosaltres pregunteu, jo no he parlat dels àrbitres. A qui més interessa que es parli dels àrbitres és a vosaltres, perquè és el que més ven, així és el negoci. Cada día es parla menys de fútbol, perquè es guanya o es per. Parla de fútbol no ven, venen les problemes". I ha afegit: "En tota la meva carrera he tingut partits en què m'han afavorit, o m'han perjudicat, i en què jo m'he equivocat també, això forma part de l'essència d'aquest esport".

La Lliga

"Intentarem seguir guanyant els punts que ens toquen a nosaltres, i després veurem si tenim alguna possibilitat. Encara queda molt de temps, i estem vius en dues competicions més. Si tenim sort de reduir la distància amb el Madrid, igual en el tram final ens animem a disputar també la Lliga", ha dit.

stats