BARÇA
Esports Barça 12/01/2012

Maxwell: "Al Barça he après un munt de coses, ha sigut una lliçó de futbol"

L'exdefensa del Barça ha sigut presentat aquest dijous amb el seu nou club, el PSG, que ha pagat 4 milions, i ha reconegut que el nivell actual del Barça és "molt alt"

Ara
2 min
Maxwell durant la seva presentació com a nou jugador del PSG.

ParísEl brasiler Maxwell ha sigut presentat aquest dijous com a nou jugador del París Saint-Germain, un club que ha alabat per la seva "ambició de guanyar títols i de créixer".

"La motivació de venir me l'ha donat el projecte i les perspectives d'un club que té voluntat de créixer", ha assegurat l'exjugador del Barça, que ha signat amb l'entitat francesa per als propers tres anys i mig.

Maxwell, de 30 anys, que ha passat dues temporades i mitja al club català, on va arribar procedent de l'Inter de Milà, ha afirmat que deixa al Barça "molts amics" i un gran aprenentatge. "Ha sigut un període en el qual he après un munt de coses, ha sigut una lliçó de futbol", ha assenyalat el brasiler.

Tot i que ha reconegut que "el nivell actual del Barça és molt alt", Maxwell no s'ha considerat l'ambaixador d'aquesta filosofia de joc en la seva nova destinació. "Tractaré d'adaptar-me al que em demani l'entrenador (Carlo Ancelotti), que ha demostrat que sap com guanyar molts títols", ha dit.

"El que més espero aquí és guanyar, aprendre més coses, intentar aportar alguna cosa positiva al grup i que el treball sigui recompensat amb títols", ha comentat, i ha afegit: "Sempre és un privilegi treballar amb grans entrenadors. Ancelotti ha demostrat que sap la forma d'aconseguir la victòria i aquesta va ser una motivació suplementària per venir. Estic molt entusiasmat d'arribar a un club amb ambició de guanyar i projecte de créixer, liderat per un entrenador com ell", ha recalcat.

4 milions pel traspàs

Finalment, el PSG ha pagat al Barça 4 milions d'euros pel traspàs del jugador. En total, Maxwell li havia costat als blaugranes 5 miliones d'euros (comptant-ne els 4'5 de fixos més 0'5 de variables).

stats