Barça
Esports Barça 09/02/2011

Maxwell: "No es pot pensar en ningú millor que Guardiola per dirigir aquest Barça"

Keita, de la seva banda, també s'ha mostrat molt content perquè, segons ell, el tècnic "ha canviat el futbol en els tres anys que fa que és aquí"

Redacció
2 min
Maxwell s'ha exercitat amb normalitat i entra en la convocatòria. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl defensa del Barcelona, Maxwell Scherrer, ha manifestat aquest dimecres, després de conèixer la renovació de Pep Guardiola com a tècnic del conjunt blaugrana fins al 30 de juny de 2012, que "no es pot pensar en ningú millor per conduir aquest equip".

En una entrevista concedida als mitjans de comunicació del club, Maxwell i el seu company Seydou Keita han mostrat la seva satisfacció per la continuïtat de Guardiola. "És una gran notícia. Tots estem molt contents amb ell. Nosaltres intentem respondre sempre amb treball i esforç", ha afirmat el lateral brasiler.

Keita, de la seva banda, ha destacat que el preparador del conjunt blaugrana "fa tres anys que és aquí i ha canviat el futbol" i ha afegit que "tant l'equip com el club" han d'estar "molt contents" amb la notícia de la seva renovació.

Malgrat que el de Santpedor ha renovat només per un any més, el migcampista malià creu que hi ha Guardiola per a estona: "No veig per què hauria d'anar-se'n del Barça. Aquí és casa seva i el millor club del món. El futbol són els resultats, el joc i els títols, i en aquest sentit tot està sortint perfecte. No visualitzo el moment de la seva marxa", ha declarat.

Dos exjugadors blaugranes com Eusebio Sacristán i Víctor Muñoz, que actualment són entrenadors, també pensen que la renovació del preparador català és una gran notícia. Eusebio, company de Guardiola al 'Dream Team' de Johan Cruyff i segon de Frank Rijkaard en la seva època al Barcelona, creu que "Guardiola i el Barça havien de seguir junts", de manera que el desenllaç sobre la seva continuïtat "no podia acabar d'una altra manera". Per al val·lisoletà, "l'estabilitat i tranquil·litat que ha donat Guardiola al futbol del Barça el deixa en una situació immillorable. Per tant, seguirem amb la dinàmica dels últims anys de mantenir l'ambició i l'actual nivell de futbol".

Víctor Muñoz creu que era una renovació necessària, doncs "les idees de l'equip són clares, l'actual cos tècnic treu molt bon rendiment a la plantilla i la trajectòria de Guardiola és molt bona, perfecta". L'aragonès reconeix, això no obstant, que el tècnic barcelonista ha tingut el factor sort a favor: "També hem de dir que Pep sempre ha tingut la sort del seu costat, i això també es busca, però a vegades no es troba. Sens dubte, el Barça és el millor equip, però per aconseguir títols, sobretot aquells que són a partit únic com les finals, la sort ha d'estar del teu costat".

stats