Barça
Esports Barça 18/01/2012

Messi, Alves, Cristiano i Casillas: indiscutibles en els duels Guardiola-Mourinho

Aquests quatre futbolistes no s'han perdut cap dels vuit clàssics en què tots dos entrenadors s'han trobat a les banquetes de Barça i Reial Madrid

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola, al Bernabéu.

BarcelonaMés enllà dels gols, les victòries i les emocions que envolten els partits entre Barça i Madrid, els clàssics també tenen aquells jugadors incondicionals que –amb el permís dels seus entrenadors– disputen tots aquests partits.

És el cas dels blaugranes Messi i Alves, i dels madridistes Cristiano Ronaldo i Casillas des que Pep Guardiola i José Mourinho s'enfronten entre ells a les banquetes dels dos clubs. Aquest dimecres no és una excepció i també surten a l'equip titular en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei al Bernabéu.

En total, els dos tècnics s'han vist les cares en 8 ocasions, amb clar domini blaugrana. I és que el Barça ha guanyat 4 partits, el Madrid 1 i hi han hagut 3 empats. Els blaugranes han marcat 17 gols, per 8 dels blancs. I tots dos es reparteixen un títol cadascú en els enfrontaments directes, si tenim en compte que la final de Copa del 2011 la va guanyar l'equip de Mourinho, mentre que la Supercopa d'Espanya va endur-se-la Pep Guardiola.

Pel que fa a l'estadística individual d'aquests 8 partits, destaca la participació golejadora de Messi i Ronaldo. Mentre que l'argentí ha aconseguit 6 gols, el portuguès n'ha anotat 3.

stats