WEMBLEY 2011
Esports Barça 28/05/2011

Messi trenca la ratxa de no marcar a Anglaterra el millor dia possible

El davanter havia disputat nou partits a Anglaterra, vuit amb el Barça i un amb Argentina, però encara no s'havia pogut estrenar

Redacció
1 min
Park intenta parar Messi / AFP

BarcelonaMessi ha trencat aquesta nit una estadística negativa que el perseguia: mai havia marcat a Anglaterra. El davanter havia disputat nou partits, vuit amb el Barça i un amb Argentina, però encara no s'havia pogut estrenar.

Amb el seu gol contra el Manchester United, Leo Messi deixa enrere aquesta estadística negativa. A més, el davanter iguala la marca de Ruud Van Nistelrooy, que la temporada 2002-03 va anotar 12 gols a la Lliga de Campions. L'argentí podria convertir-se en el tercer jugador en acabar la campanya com a màxim golejador per tercera vegada consecutiva, un registre que ja van aconseguir Gerd Müller i Jean Pierre Papin.

El primer partit de Leo Messi a Anglaterra va arribar el febrer del 2006, quan el Barça va guanyar al camp del Chelsea (1-2). A partit d'aleshores, el davanter no havia pogut marcar a equips com el Liverpool, el Manchester United, l'Al Ahly (Egipte) o l'Arsenal.

Amb la samarreta d'Argentina, Leo Messi va jugar un partit a Anglaterra. Va ser al setembre del 2006, quan el combinat del seu país va perdre contra Brasil (3-0).

stats