MUNDIAL 2014
Esports Barça 12/11/2011

La premsa argentina, crítica amb Messi després de l'empat davant de Bolívia

Messi ha rebut moltes crítiques per part dels diaris argentins després del decepcionant empat de la selecció "albiceleste" a casa davant dels bolivians

Ara
1 min
La web del diari Olé, crítica amb Messi

BarcelonaPer primer cop en la història de les fases de classificació per ser a un Mundial, Bolívia ha empatat al camp de l'Argentina. Messi ha centrat part de les crítiques cap a una selecció que només ha sumat quatre dels primers nou punts en joc.

Segons el principal diari esportiu, Olé, "Aquest no és Messi". El diari afirma en la seva edició digital que "Messi no ha jugat bé i fins i tot li ha fallat la definició: ha xutat a la barrera una falta i la seva cama esquerra ha fallat alguns xuts que normalment no falla. Segons aquesta crònica, queda clar que "la selecció no li genera a Messi calma i que a nivell col·lectiu no hi ha estructura", raó per la qual a Messi li costa "ser com al Barça".

Segons el diari "La Nacion", el jugador del Barça "mai s'ha sentit còmode i ha firmat una mala actuació". Segons aquest diari l'Argentina ha decepcionat, preocupat en el tercer partit oficial d'Alejandro Sabella com a tècnic, i s'ha marxat xiulada pel públic.

El diari Clarin, finalment, afirma que Messi ha jugat un partit "imprecís", però centra les crítiques en De Michelis, fluix en la jugada del gol visitant, i en el joc col·lectiu en general.

stats