Publicitat
Publicitat

COPA DEL REI

Cesc té aquell dia un judici contra el seu antic representant a Bilbao

Guardiola només disposarà de 10 jugadors del primer equip per jugar la Copa

Els sud-americans tenen partits, molts futbolistes són amb la selecció sub-21 i Cesc Fàbregas té aquell dia un judici a Bilbao

El Barça jugarà la primera eliminatòria de Copa del Rei contra l'Hospitalet amb només 10 jugadors del primer equip, un problema per a Guardiola però no per a la Federació, que estableix que cal presentar un mínim de 7 jugadors del primer equip als partits de Copa.

El Barça serà a Japó amb el Mundial de Clubs el dia que tocava jugar la Copa. Però aquest dimecres hi ha partits de seleccions, i Mascherano i Messi juguen amb l'Argentina, Alves amb el Brasil, Alexis amb Xile, Abidal amb França i set jugadors amb la sub-21: Thiago Alcántara, Isaac Cuenca, Montoya, Bartra, Muniesa i Planas.

Judici de Cesc a Bilbao

Cesc Fàbregas, per la seva part, ha de ser a Bilbao el proper dia 9 a l matí. El motiu és la vista judicial per la demanda que el seu ex agent , Joseba Díaz , ha interposat contra el futbolista . Díaz li reclamava el 5 % dels ingressos obtinguts per Fàbregas durant la seva etapa a l'Arsenal, ja que en aquest període de temps no va cobrar res del seu representat abans que canviés a la seva actual agent, Darren Dein .

El problema és que aquest judici coincideix amb el partit davant l'Hospitalet . Cesc ha proposat parlar per videoconferència per poder jugar el partit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT